Guy Mitchell (CD)

Guy Mitchell

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. My Heart Cries for You
  2. The Roving Kind
  3. Sparrow In The Tree-Top
  4. Unless
  5. My Truly, Truly Fair
  6. Christopher Columbus
  7. Belle, Belle, My Liberty Belle
  8. Sweetheart Of Yesterday
  9. You're Just in Love
  10. Giddy-Ap (The Buggy Ride Song)
  11. There's Always Room At Our House
  12. Pretty Little Black-Eyed Susie
  13. Gently Johnny
  14. Feet Up (Pat Him On the Po-po)
  15. There's A Pawnshop On The Corner In Pittsburgh, Pennsylvania
  16. Tell Us Where The Good Times Are
  17. She Wears Red Feathers
  18. Wise Man Or Fool
  19. Chicka Boom
  20. Strollin' Blues
  21. A Dime And A Dollar


Utgitt 2007 Format CD
Antall spor 21 Artist Guy Mitchell
Leverandør Gardners Bestillingsnummer SIGNCD2649