HAG: The Best Of Merle Haggard (UK-import) (CD)

Merle Haggard

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
  1. Bottle Let Me Down, The
  2. Branded Man
  3. Sing Me Back Home
  4. Legend Of Bonnie And Clyde, The
  5. Today I Started Loving You Again
  6. Mama Tried
  7. I'm Bringing Home Good News
  8. I Take A Lot Of Pride In What I Am
  9. Hungry Eyes
  10. Workin' Man Blues
  11. Silver Wings
  12. Okie From Muskogee
  13. Fightin' Side Of Me, The
  14. Someday We'll Look Back
  15. If We Make It Through December
  16. Things Aren't Funny Anymore
  17. Honky Tonk Night Time Man
  18. Old Man From The Mountain
  19. Living With The Shades Pulled Down
  20. I Think I'll Just Stay Here And Drink
  21. Big City
  22. Pancho And Lefty - (with Wille Nelson)
  23. I'm Leaving Now - (with Johnny Cash)
  24. Runaway Mama
  25. That's The News
  26. She Ain't Hooked On Me No More - (with Toby Keith)
Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Merle Haggard
Label Import Bestillingsnummer 3627042