Halcyon Digest (CD)

Deerhunter

134,24 13424 Veil. pris 179,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Lydverket elsker denne, og det gjør egentlig alle andre dedikerte musikkjournalister og, enten de jobber i Norge, USA eller England, for NRK, Pitchfork eller Guardian. En av de mest kritikerroste indieutgivelsene i 2010, dette. Gledelig nok, for Bradford Cox og hans sørstatskompiser i "ambient-punk-gruppa" Deerhunter har aldri laget et mer tilgjengelig, melodisk og fornøyelig album.

Produsent Ben Allen, som bl.a. har Animal Collectives Merriweather Post Pavilion på merittlista, løfter fram sanger som både lyder rikholdig og uanstrengt. Borte er det ekstreme uttrykket som har preget bandets tidligere utgivelser, og vi sitter igjen med en strømlinjeformet og direkte musikalsk tilnærming, lekkert instrumentert med bl.a. akustiske gitarer, electrorytmer, banjo, saksofon og munnspill.

Albumet avsluttes med en syv minutter lang hyllest til Memphis-garasjerockeren Jay Reatard, som døde i januar 2010 bare 29 år gammel. Den heter "He Would Have Laughed", og slutter veldig brått - akkurat som livet til Jay Reatard.
Produktfakta
Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Deerhunter
Label 4AD Bestillingsnummer CAD3X38CD
Lyttespor
Sporliste
 1. Earthquake
 2. Don't Cry
 3. Revival
 4. Sailing
 5. Memory Boy
 6. Desire Lines
 7. Basement Scene
 8. Helicopter
 9. Fountain Stairs
 10. Coronado
 11. He Would Have Laughed

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i