Half Nelson (CD)

Willie Nelson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Pancho & Lefty - (with Merle Haggard)
  2. Slow Movin´ Outlaw - (with Lacy J. Dalton)
  3. Are There Any More Real Cowboys - (with Neil Young)
  4. I Told A Lie To My Heart - (previously unreleased, with Hank Williams)
  5. Texas On A Saturday Night - (with Mel Tillis)
  6. Seven Spanish Angels - (with Ray Charles)
  7. To All The Girls I´ve Loved Before - (with Julio Iglesias)
  8. They All Went To Mexico - (with Carlos Santana)
  9. Honky Tonk Women - (previously unreleased, with Leon Russell)
  10. Half A Man - (previously unreleased, with George Jones)



Utgitt 1985 Format CD
Sjanger Country Antall spor 10
Artist Willie Nelson Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK723210.2