Hands That Pluck (2CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Profane Inheritors
  2. Murrain
  3. Hands That Pluck
  4. The Sea Of Grief Has No Shores
  5. Callus And Cicatrix
  6. Somnium Ignis
  7. Haruspication
  8. I Know Thee Of Old
  9. Ninety-Three
Disk 2
  1. Some People Die
  2. Validity
  3. The Last Song
  4. To Funk The Night Up By Its Shit
  5. Roses In The Snow
  6. Some People Fall
  7. The Validity Of Hate Within An Emotional Vacuum
  8. Permaneo Carmen
  9. To Pluck The Night Up By Its Skin


Utgitt 2011 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Caina
Label Profound Lore Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer PFL082


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende