Happily Lost (CD)

Vinni

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det begynte som en guttedrøm i Tanzania med bestekompisen Jarle, fortsatte på fritidsklubbene på Kolbotn, via en bunke plateutgivelser, to Spellemannpriser, to Alarmpriser, noen kjipe avisforsider, en gullrekke med hitsingler og et svimlende antall solgte album - Paperboys er intet mindre enn norsk musikkhistorie, og nå står Vinni for alle første gang helt alene, i hvertfall nesten.

"Let The Monkey Out" er første single ut fra Vinni And The Vagabonds første album, Happily Lost, og er en duett med selveste Timbuktu, for anledningen på engelsk. Låta handler om å la den indre apekatten ta over, tidspunktet der alkoholen tar balletak på fornuften og man uten skjellig grunn serverer sin utkårede et par sannheter man ikke tør eller er dum nok til å blemme ut med når man er edru ...

Happily Lost luffer Vinni sedvanlig hvileløst rundt i lydlandskapet med tidligere Paperboys-makker Pope, hip hop-nestor Tommy Tee og seg selv som produksjonsguider. Andre bidragsytere er Tshawe fra Madcon, Noora Noor (på balladen "Best Of You"), Thom Hell, Jarle Bernhoft og Laila Samuelsen.

Sporliste

  1. Room For Two - (with Jarle Bernhoft)
  2. In Transit - (with Tshawe)
  3. Lovestory
  4. Frontpage
  5. Let The Monkey Out - (with Timbuktu)
  6. Best Of You - (with Noora Noor)
  7. Phoenix - (with Laila Samuelsen)
  8. Man vs Machine
  9. Sanctuary
  10. Happily Lost - (with Thom Hell)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Vinni
Label Cosmos Music Leverandør Playground
Bestillingsnummer 33435643

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende