Happiness Is Being With The Spinners / Spinners 8 (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Now That We're Together
  2. You're All I Need In Life
  3. If You Can't Be In Love
  4. Rubberband Man
  5. Toni My Love
  6. Four Hands In The Fire
  7. Clown
  8. Wake Up Susan
  9. I'm Gonna Getcha
  10. I'm Tired Of Giving
  11. Painted Magic
  12. You Got The Love That I Need
  13. Heaven On Earth (So Fine)
  14. Back In The Arms Of Love
  15. Love Is One Step Away
  16. Easy Come Easy Go
  17. Baby I Need Your Love (You're The Only One)


Utgitt 1976 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Spinners
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CCL6201.2