Happy And In Love / Shirelles (Remastered) (CD)

The Shirelles

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. No Sugar Tonight
  2. Boy You´re Too Young
  3. Go Away and Find Yourself
  4. There´s Nothing in This World
  5. Gotta Hold On This Feeling/I´ve Never Found a Boy
  6. Take Me
  7. Dedicated to the One I Love
  8. It´s Gonna Take A Miracle
  9. We Got a Lot Of Lovin to Do
  10. Strange I Still Love You
  11. Brother Brother
  12. Sunday Dreaming
  13. Ain´t No Sunshine
  14. It´s Going to Take Some Time
  15. How Can You Mend a Broken Heart
  16. Let´s Stay Together
  17. Walk On In
  18. Deep in the Night (from the Broadway Musical Inner City)
  19. Drowning in the Sea of Love
  20. Hung On Yourself
  21. Mercy Mercy Me/Inner City Blues/What´s Going On
  22. Let´s Give Each Other Love
  23. Do What You´ve a Mind to
  24. Touch the Wind (Eres Tu)


Utgitt 1971 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 24 Artist The Shirelles
Label Real Gone Music Leverandør Import
Bestillingsnummer RLGM6400279.2