Hard To Be Humble - The Best Of Mac Davis (CD)

Mac Davis

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Good Friends and Fireplaces
  2. Watching Scotty Grow
  3. Stop and Smell The Roses
  4. Plain Old Love
  5. In The Ghetto
  6. Memories
  7. If You Add All The Love In The World
  8. Burning Thing
  9. I Believe In Music
  10. Kiss and Make It Better
  11. Something´s Burning
  12. Rock ´n Roll (I Gave You The Best Years Of My Life)
  13. I Still Love You (You Still Love Me)
  14. Baby Don´t Get Hooked On Me
  15. Whoever Finds This, I Love You
  16. Music In My Life
  17. Daddy´s Little Man
  18. Friend, Lover, Woman, Wife
  19. Picking Up The Pieces Of My Life
  20. One Hell Of A Woman
  21. Brand New Lease On Life
  22. It´s Hard To Be Humble


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Mac Davis
Label Hux Records Leverandør Import
Bestillingsnummer HUX135.2