Hard Workin' Man (CD)

Brooks & Dunn

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Hard Workin' Man
  2. We'll Burn That Bridge
  3. Mexican Minutes
  4. Heartbroke Out Of My Mind
  5. She Used To Be Mine
  6. Rock My World
  7. That Ain't No Way To Go
  8. Texas Women (Don't Stay Lonely Long)
  9. Our Time Is Coming
  10. I Can't Put Out This Fire
  11. Boot Scootin' Boogie (Club mix)



Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Country Antall spor 11
Artist Brooks & Dunn Label Arista US
Leverandør Import Bestillingsnummer BMGS140608.2