Hardt Regn (CD)

Skambankt

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Ganske nøyaktig to år etter at deres kritikerroste andreplate Eliksir entret VG-listens åttendeplass er Skambankt tilbake med sitt tredje album. Denne gangen har bandet tatt med seg en haug med gitarer og forsterkere til Bekkstudio og Stefanuskirken på Jæren. Med den høsttunge jærske himmelen som tilskuer, har bandet spilt inn sitt hittil mest gjennomarbeidede album. Fortiden som undergrunnspunkband virker plutselig veldig fjern når man lytter til Hardt Regn. I motsetning til på debuten fra 2004, hvor man gjerne trakk litt på smilebåndet av de revolusjonstørste tekstene, så er Skambankt anno 2009 et band som tør holde fanen høyt med tekster som forlanger om- og ettertanke. Dette, sammen med Skambankts sterke fornemmelse for Den gode melodi, gjør de til et band å regne med.

Skambankt består stadig av samme besetning, men nå med borgerlige navn: Terje Winterstøe Røthing på vokal og gitar; Hans Egil Løe Abelsnes på gitar, piano og kor; Tollak Friestad på bass og Børge Sageng Henriksen på trommer. Medvirkende er bl.a. kaizerlige Janove Ottesen og Stavangerhelt Christer Knutsen. Albumet er mikset av Mike Hartung, produsert av bandet selv og mastret av Dave Collins (Black Sabbath, Chris Cornell, Fu Manchu, Bruce Springsteen).
Produktfakta
Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Skambankt
Bestillingsnummer DOG 008
Lyttespor
Sporliste
 1. Vår Bør
 2. Kom Hell
 3. Løgnprofitør
 4. Det Tar Tid
 5. O Dessverre
 6. Feil
 7. Trygge Rammer
 8. Slukk Meg (For Eg Brenner)
 9. Malin
 10. Når Du Ber Din Nød
 11. Tanker Som Mareritt

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende