Harty: Orchestral Works (CD)

Heather Harper

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Concerto for Violin and Orchestra in D minor
  2. Concerto for Piano and Orchestra in B minor
  3. The Children of Lir
  4. Variations on a Dublin Air
  5. Ode to a Nightingale
  6. A Comedy Overture
  7. On the Shores of Lough Neagh
  8. The Fair Day
  9. In the Antrim Hills
  10. The Twelfth of July
  11. In Ireland
  12. With the Wild Geese
  13. Londonderry air, 'O Mary dear'


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 3
Antall spor 13 Artist Brian Couzens, Bryden Thomson, Heather Harper, Malcolm Binns, Ralph Couzens, Ralph Holmes, Sir Hamilton Harty, Traditional, Ulster Orchestra
Label Chandos Bestillingsnummer CHAN10194(3)X