Hatebreed - Deluxe Edition (m/DVD) (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Become The Fuse
  2. Not My Master
  3. Between Hell And Heartbeat
  4. In Ashes They Shall Reap
  5. Hands Of A Dying Man
  6. Everyone Bleeds Now
  7. No Halos For The Heartless
  8. Through The Thorns
  9. Every Lasting Scar
  10. As Damaged As Me
  11. Words Became Truth
  12. Undiminished
  13. Merciless Tide
  14. Pollution Of The Soul
Disk 2
  1. Never Let It Die (live at Download 2009/DVD)
  2. Thirsty And Miserable (live at Download 2009/DVD)
  3. Hollow Ground (live at Download 2009/DVD)
  4. Live For This (live at Download 2009/DVD)
  5. Empty Promises (live at Download 2009/DVD)
  6. As Diehard As They Come (live at Download 2009/DVD)
  7. To The Threshold (live at Download 2009/DVD)
  8. I Will Be Heard (live at Download 2009/DVD)
  9. Destroy Everything (live at Download 2009/DVD)
  10. This Is Now (live at Wacken 2008/DVD)
  11. Most Truth, The (live at Wacken 2008/DVD)
  12. Beholder Of Justice (live at Wacken 2008/DVD)
  13. Defeatist (live at Wacken 2008/DVD)
  14. Making Of The Album (documentary/DVD)


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 28 Artist Hatebreed
Label Roadrunner Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0016861781255