Have Blues, Will Travel (CD)

Smokin' Joe Kubek & Bnois King

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Have Blues Will Travel
  2. Got You Out Of My Blood
  3. Out Of Body Out Of Mind
  4. RU 4 Real
  5. Payday in America
  6. Shadows In The Dark
  7. My Space Or Yours
  8. Sleeping With One Eye Open
  9. My Guitar
  10. One Step At A Time
  11. Wishful Thinking
  12. What A Sight To See


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Bnois King, Smokin' Joe Kubek, Smokin' Joe Kubek & Bnois King
Label Alligator Bestillingsnummer ALCD4937