Have Harmony, Will Travel (CD)

Carla Olson

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You Can Come Cryin to Me
  2. Look What You´ve Done
  3. Love´s Made a Fool of You
  4. Keep Searchin (We´ll Follow the Sun)
  5. Still Waters
  6. She Don´t Care About Time
  7. All I Needed Was You
  8. First in Line
  9. Stringin Me On
  10. Upon a Painted Ocean
  11. 8:05
  12. Till the Rivers All Run Dry


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Carla Olson
Label Busted Flat Leverandør Import
Bestillingsnummer BUFL67.2