Have Love: Will Travel (CD)

Thee Headcoats

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Have Love, Will Travel
  2. Baby Please
  3. Don't Try and Tell Me
  4. Gotta Get Inside That Boy's Mind
  5. Mess of Pottage
  6. You Know You Can't Resist
  7. Louis Riel
  8. Baby Come Closer
  9. Come into My Life
  10. Tear It to Pieces
  11. Something Went Wrong
  12. Big Boss Man
  13. My Boyfriend's Learning Karate
  14. I'm Gonna Make You Mine


Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Thee Headcoats
Label Damaged Goods Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DAMGOOD290