Having A Good Time With Huey "Piano" Smith & His Clowns - The Very Best Of, Volume 1 (CD)

Huey Piano Smith

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Rockin' Pneumonia And The Boogie Woogie Flu (Part 1)
  2. Rockin' Pneumonia And The Boogie Woogie Flu (Part 2)
  3. Little Liza Jane
  4. Everybody's Whalin'
  5. Free, Single And Disengaged
  6. Just A Lonely Clown
  7. Don't You Just Know It
  8. High Blood Pressure
  9. We Like Birdland
  10. Havin' A Good Time
  11. Don't You Know Yokomo
  12. Well I'll Be John Brown
  13. Would You Believe It (I Have A Cold)
  14. Genevieve
  15. Tu-Ber-Cu-Lucas And The Sinus Blues
  16. Dearest Darling
  17. Beatnik Blues
  18. For Cryin' Out Loud
  19. She Got Low Down
  20. Mean Mean Man
  21. Pop-eye
  22. Scald-Dog
  23. Little Chickee Wha Wha
  24. I Think You're Jiving Me


Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 24
Artist Huey Piano Smith Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer WSD516.2