Hawthorne, CA: Birthplace Of A Musical Legacy (2CD)

The Beach Boys

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Mike Love Introduces 'Surfin''
  2. 3701 West 119th Street, Hawthorne, California: The 'Surfin'' Rehearsal
  3. Happy Birthday Four Freshmen
  4. Mike On Brian's Harmonies
  5. Their Hearts Were Full Of Spring (live rehearsal)
  6. Surfin' USA (demo)
  7. Surfin' USA (backing track)
  8. Carl Wilson Radio Promo
  9. Shut Down (live)
  10. Little Deuce Coupe (demo)
  11. Murry Wilson Directs A Radio Promo
  12. Fun, Fun, Fun (backing track)
  13. Brian's Message To Rog (take 22)
  14. Dance Dance Dance (stereo remix)
  15. Kiss Me Baby (acappella mix)
  16. Good To Me Baby (backing track)
  17. Chuck Britz On Brian In The Studio
  18. Salt Lake City (session highlights)
  19. Salt Lake City (stereo remix)
  20. Wish That He Could Stay (session excerpt)
  21. And Your Dream Comes True (stereo remix)
  22. Carol K Session Highlights
  23. Little Girl I Once Knew, The (alternate version)
  24. Alan And Dennis Introduce 'Barbara Ann'
  25. Barbara Ann (session excerpt)
  26. Barbara Ann (master take without party overdubs)
  27. Mike On The Everly Brothers
  28. Devoted To You (master take without party overdubs)
  29. MEDLEY: Dennis Thanks Everybody/In The Back Of My Mind
Disk 2
  1. Can´t Wait Too Long (acappella mix)
  2. Dennis Introduces Carl
  3. Good Vibrations (stereo track sections)
  4. Good Vibrations (concert rehearsal)
  5. Heroes And Villains (stereo single version)
  6. Vegetables (promo instrumental section)
  7. Vegetables (stereo extended mix)
  8. You´re With Me Tonight
  9. Lonely Days
  10. Bruce On ´Wild Honey´
  11. Let The Wind Blow (stereo mix)
  12. I Went To Sleep (acappella mix)
  13. Time To Get Alone (alternate version)
  14. Alan And Brian Talk About Dennis
  15. Time To Live In Dreams, A
  16. Be With Me (backing track)
  17. Dennis Introduces ´Cotton Fields´
  18. Cotton Fields (The Cotton Song) (stereo single version)
  19. Alan And Carl On ´Break Away´
  20. Break Away (alternate version)
  21. Add Some Music To Your Day (acappella version)
  22. Dennis Wilson
  23. Forever (acappella mix)
  24. Sail On, Sailor (backing track)
  25. Old Man River (vocal section)
  26. Carl Wilson
  27. Lord´s Prayer, The (stereo remix)
  28. Carl Wilson: Coda


Utgitt 2001 Format 2CD
Sjanger Rock Antall spor 57
Artist The Beach Boys Label Capitol
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 72435315832