Heaps, As, Live In Tasmania (CD)

DJ Olive

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Bin Raider
  2. Lila Dog
  3. The Furry Whale
  4. Heaps As
  5. Laughing Eyes
  6. All´A´Aa´Alls
  7. Budgie Smuggler´s Cove
  8. Dancing With Poxy Stingers
  9. Follow Me I´ll Be Right Behind You
  10. They Make Us All Want To Hate Each Other Don´t Do It!
  11. At Least Some Knots Get Untangled
  12. Snail Trails In My Arms
  13. Agriculture Under The Tractor
  14. Sub Bass Commandante
  15. Bitchiman & Tenderfoot
  16. Time For You?


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist DJ Olive
Label Agriculture Leverandør Import
Bestillingsnummer AG042CD