Heart And Soul/For Sentimental Reasons (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Heart And Soul
  2. How Do You Feel
  3. Hundred Pounds Of Clay, A
  4. Please Say You Want Me
  5. Can't We Be Sweethearts
  6. Time Is Running Out On Our Love
  7. Little Girl Of Mine
  8. Heavenly Father
  9. Glory Of Love
  10. You And I Can Climb
  11. You Baby You
  12. String Around My Heart
  13. For Sentimental Reasons, (I Love You)
  14. Blues In The Night
  15. Red Sails In The Sunset
  16. She's Gone
  17. Vaction In The Mountains
  18. My Babe She's A Rollin' Stone
  19. Earth Angel
  20. Deed I Do
  21. Shadows On The Very Last Row
  22. What Did I DO That Was Wrong
  23. Hey Babe
  24. Leave My Woman Alone


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 24
Artist Cleftones Label Westside
Leverandør Import Bestillingsnummer CCL7629.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende