Heart Of Pain (CD)

Lucky Peterson

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Out Of The Frying Pan Into The Fire
  2. Heart Of Pain
  3. A Woman Don´t Care
  4. I Will Survive
  5. Age Ain´t Nothing But A Number
  6. Oh Baby
  7. He´s The Answer
  8. Brown Can´t Be Bad
  9. Lucky´s 88
  10. Bound To Make You Love Me
  11. I Won´t Be Found


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Lucky Peterson
Label JSP Records Leverandør Import
Bestillingsnummer JSP8824.2