Hearts Like Ours (CD)

Hearts Like Ours (CD)

Ricky Skaggs & Sharon White

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Run To You
  2. Love Can´t Ever Get Better Than This
  3. When I´m Good And Gone
  4. Forever´s Not Long Enough
  5. If I Needed You
  6. I Was Meant To Love You
  7. It Takes Three
  8. Reasons To Hang On
  9. Hold On Tight (Let It Go)
  10. No Doubt About It
  11. Home Is Wherever You Are
  12. Hearts Like Ours
  13. Be Kind


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Ricky Skaggs & Sharon White
Label Skaggs Family Bestillingsnummer SKFM905005.2