Heaven All Around Me: The Later King Sessions 1961-1963 (CD)

Little Willie John

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I'm Afraid The Masquerade Is Over
  2. Every Beat Of My Heart
  3. Until Again My Love
  4. Inside Information
  5. Take My Love (I Want To Give It All To You)
  6. Big Blue Diamonds
  7. My Baby's In Love With Another Guy
  8. My Love Will Never Change
  9. Mister Glenn
  10. Doll Face
  11. Heaven All Around Me
  12. Don't Play With Love
  13. She Thinks I Still Care
  14. Come Back To Me
  15. Half A Love
  16. Without A Friend
  17. I've Got Spring Fever
  18. Bill Bailey
  19. Come On Sugar
  20. Now You Know
  21. Like Boy Like Girl (previously unreleased)
  22. I Wish I Could Cry
  23. Don't You Know I'm In Love
  24. Rock Love


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Little Willie John
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHD1221