Heavenly (CD)

Johnny Mathis

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Heavenly
  2. Hello, Young Lovers
  3. A Lovely Way To Spend An Evening
  4. A Ride On A Rainbow
  5. More Than You Know
  6. Something I Dreamed Last Night
  7. Misty
  8. Stranger In Paradise
  9. Moonlight Becomes You
  10. They Say It´s Wonderful (From "Annie Get Your Gun")
  11. I´ll Be Easy To Find
  12. That´s All



Format CD Sjanger Jazz
Antall disker 1 Antall spor 12
Artist Johnny Mathis Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK723881.2