Heavens Journey (CD)

Billy Childish

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. The Man With The Gallows Eyes
  2. I Believe
  3. Heaven´s Journey
  4. Gods Rain
  5. I Cheated My Own Heart
  6. Burning And Drowning
  7. The Western Plains
  8. Ballad Of A Lost Man
  9. A-Z Of Your Heart
  10. The Billy Childish
  11. Huddie Poem
  12. The Man Who Tought He Would Never Be A Father
  13. It´s The Poet´s Job
  14. Ants, Moths And Picasso
  15. Tattoo
  16. The Last Of My Childhood
  17. I Am An Angry Man
  18. Wounded Poet
  19. I Am The Uncorrected
  20. Where Eccentrics Fear To Tread
  21. I Am Bathed In Forgiveness
  22. I Am Here To Build Jerosolm
  23. I Am The Strange Hero Of Hunger
  24. Death Letter Blues


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Billy Childish
Label Damaged Goods Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DAMGOOD255CD