Heavy Fire - Limited Digibook Edition (CD)

Black Star Riders

149,25 14925 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Heavy Fire
  2. When the Night Comes In
  3. Dancing With the Wrong Girl
  4. Who Rides the Tiger
  5. Cold War Love
  6. Testify Or Say Goodbye
  7. Thinking About You Could Get Me Killed
  8. True Blue Kid
  9. Ticket to Rise
  10. Letting Go of Me
  11. Fade (Bonus track)


Utgitt 2017 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Black Star Riders
Label Nuclear Blast Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0727361388409