Heavy Love (CD)

Buddy Guy

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Heavy Love
  2. Midnight Train - Jonny Lang
  3. I Got A Problem
  4. I Need You Tonight
  5. Saturday Night Fish Fry
  6. Had A Bad Night
  7. Are You Lonely For Me Baby
  8. I Just Want To Make Love To You
  9. Did Somebody Make A Fool Out Of You
  10. When The Time Is Right
  11. Let Me Show You



Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 11
Artist Buddy Guy Label Jive
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK540197.2