Hell (CD)

James Brown

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Coldblodded
  2. Hell
  3. My Thang
  4. Sayin´ And Doin´ It
  5. Please, Please, Please
  6. When The Saints Go Marching In
  7. These Foolish Things Remind Me Of You
  8. Stormy Monday
  9. Man Has To Go Back To The Crossroad Before He Finds Himself, A
  10. Sometime
  11. I Can´t Stand It "76"
  12. Lost Someone
  13. Don´t Tell A Lie On Me And I Won´t Tell The Truth On You
  14. Papa Don´t Take No Mess



Utgitt 1974 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 14
Artist James Brown Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer POR523983.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende