Hellbent On Compromise (CD)

Edwyn Collins

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Means To An End
  2. You Poor Deluded Fool
  3. It Might As Well Be You
  4. Take Care Of Yourself
  5. Graciously
  6. Someone Else Besides
  7. My Girl Has Gone
  8. Now That It's Love (Not on LP)
  9. Everything And More
  10. What's The Big Idea
  11. Time Of The Preacher Long Time Gone



Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 11
Artist Edwyn Collins Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer DAB836.2