Helplessness Blues (CD)

Fleet Foxes

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Seattles skjeggete indiefolkfavoritter følger opp sin nydelige, selvtitulerte suksessdebut fra 2008 med … vel, mer nydelig indiefolk. De tolv låtene på Helplessness Blues duver behagelig i samme musikalske landskap som Fleet Foxes gjorde, samtidig som den omstendelige innspillingsprosessen - albumet var så godt som ferdig allerede i 2009, men bandet bestemte seg for å spille inn mye av materialet på nytt - har båret frukter i form av et fyldigere lydbilde.

Bandets myke flanellversjon av klassisk folk og pop er fortsatt rikelig krydret med vidunderlige vokalharmonier, melodiene er utsøkt delikate og utrykket organisk, men variasjonen er større. Her er fele ("Bedouin Dress"), grandiose rytmer ("Battery Kinzie") og partier med uventede krumspring ("Lorelai", "The Plains / Bitter Dancer"), mens tittelsporet leverer heftig plukking på akustisk gitar. Frontmann Robin Pecknold, som låter som en slags moderne Graham Nash, stiller hele veien eksistensielle spørsmål om identitet og livet og kjærligheten.

Helplessness Blues er mikset av Phil Ek (The Shins, Built To Spill, Band Of Horses), som også produserte i samarbeid med bandet selv.

Sporliste

 1. Montezuma
 2. Bedouin Dress
 3. Sim Sala Bim
 4. Battery Kinzie
 5. The Plains / Bitter Dancer
 6. Helplessness Blues
 7. The Cascades
 8. Lorelai
 9. Someone You´d Admire
 10. The Shrine / An Argument
 11. Blue Spotted Tail
 12. Grown Ocean

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Reutgitt 2017
Format CD Sjanger Indierock
Antall disker 1 Antall spor 12
Artist Fleet Foxes Label Nonesuch
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0075597935394

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i