Henry Burr Anthology - The Original King Of Pop (CD)

Henry Burr

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Holy City
  2. Come Down, Ma Evenin’ Star
  3. Silver Threads Among the Gold
  4. Loch Lomond
  5. In the Shade of the Old Apple Tree
  6. Love Me and the World Is Mine
  7. Mighty Lak’ a Rose
  8. Women (with the Peerless Quartet)
  9. Shine on, Harvest Moon (with Frank C. Stanley)
  10. I Wonder Who’s Kissing Her Now
  11. I’ve Got the Time, I’ve Got the Place, But It’s Hard to Find the Girl
  12. Last Night Was the End of the World
  13. Peg O’ My Heart
  14. What Do You Mean, You Didn’t Want to Do It? (with Ada Jones)
  15. Everything Reminds Me of that Old Sweetheart of Mine (with Albert Campbell and Will Oakland)
  16. Stay Down Here Where You Belong
  17. M–O–T–H–E–R (A Word That Means the World to Me)
  18. America, Here’s My Boy! (with the Peerless Quartet)
  19. A Baby’s Prayer at Twilight (For Her Daddy Over There)
  20. Hush-A-Bye, Ma Baby (Missouri Waltz) (with the Sterling Trio)
  21. When You and I Were Young Maggie
  22. I’m Forever Blowing Bubbles (with Albert Campbell)
  23. My Buddy
  24. I Wonder Where My Baby Is To-Night? (with Billy Murray)
  25. Always
  26. Are You Lonesome To-Night?
  27. Cross Roads


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 27 Artist Henry Burr
Label Archeophone Records Leverandør Import
Bestillingsnummer ARPH5502.2