Here Comes ... Shorty Long - The Complete Motown Stereo Masters (CD)

Shorty Long

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Here Come the Judge
  2. Night Fo' Last (Instrumental)
  3. Function at the Junction
  4. Don't Mess With My Weekend
  5. Ain't No Justice
  6. Devil With the Blue Dress
  7. Night Fo' Last
  8. Stranded in the Jungle
  9. Here Comes Fat Albert
  10. Sing What You Wanna
  11. Another Hurt Like This
  12. People Sure Act Funny
  13. Mobile Lil' the Dancing Witch
  14. Chantilly Lace (Alternative Version)
  15. I Had a Dream
  16. A Whiter Shade of Pale
  17. Memories Are Made of This
  18. I'm Walkin'
  19. Cross My Heart
  20. Lillie of the Valley
  21. Blue Monday
  22. Baby Come Home To Me
  23. I Wish You Were Here
  24. When You Are Available
  25. Give Me Some Air
  26. The Deacon Work


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Shorty Long
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDTOP369