Here Comes The Heartache - Best Of (CD)

Cicero Blake

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Should I Go
  2. Could This Be Love
  3. See What Tomorrow Brings
  4. Don't Do This To Me
  5. Take It From Me
  6. Soul Of Pain
  7. Sad Feeling
  8. You're Gonna Be Sorry
  9. Step By Step
  10. If I Had My Way
  11. Loving You Woman Is Everything
  12. Shing - A - Ling
  13. Here Comes The Heartache
  14. Face The Case
  15. Don't Wait Until Tomorrow
  16. Bad But Beautiful Bag
  17. Woman Needs To Be Loved
  18. You Got Me Walking
  19. Your Love Is Like A Boomerang
  20. How Can I Go On Without You
  21. Doin' What Comes Naturally
  22. Dip My Dipper
  23. Be Good To Me
  24. Don't Wanna Blow My Chance With You


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Cicero Blake
Label Grapevine Leverandør Import
Bestillingsnummer GRPV3020.2