Here I Am - Ron Isley Meets Burt Bacharach (CD)

Ron Isley / Burt Bacharach

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Alfie
  2. Raindrops Keep Falling On My Head
  3. In Between The Heartaches
  4. Make It Easy On Yourself
  5. House Is Not A Home, A
  6. Look Of Love, The
  7. Count On Me
  8. This Guy´s In Love With You
  9. Close To You
  10. Anyone Who Had A Heart
  11. Love´s (Still) The Answer
  12. Here I Am
  13. Windows Of The World



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Ron Isley / Burt Bacharach
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer DMWB000100502.2