Here / Living In A Fantasy (2CD)

Leo Sayer

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. World Has Changed, The
  2. When The Money Runs Out
  3. End, The
  4. Lost Control
  5. An Englishman In The USA
  6. Who Will The Next Fool Be
  7. Work
  8. Oh Girl
  9. Ghosts
  10. Takin' The Easy Way Out
  11. When The Money Runs Out (demo/bonus track)
  12. Work Work Work (demo/bonus track)
Disk 2
  1. Time Ran Out On You
  2. Where Did We Go Wrong
  3. You Win I Lose
  4. More Than I Can Say
  5. Millionaire
  6. Once In A While
  7. Living In A Fantasy
  8. She's Not Coming Back
  9. Let Me Know
  10. Only Foolin'
  11. Bye Bye Now My Sweet Love (bonus track)
  12. Unchained Melody (demo/bonus track)



Utgitt 1979 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Leo Sayer
Label Edsel Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EDSD2061