Here You Are: The Music Of My Life (CD)

Billy Ocean

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Here You Are
  2. A Simple Game
  3. A Change Is Gonna Come
  4. No Woman No Cry
  5. Cry Me A River
  6. Having A Party
  7. It Was A Very Good Year
  8. These Foolish Things
  9. Judge Not
  10. Love Train
  11. Caribbean Queen (No More Love On The Run)
  12. Suddenly
  13. Get Outta My Dreams, Get Into My Car
  14. When The Going Gets Tough, The Tough Get Going
  15. There'll Be Sad Songs (To Make You Cry)


Utgitt 2017 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Billy Ocean
Label Legacy Recordings Leverandør Import
Bestillingsnummer SNYL544023.2


Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i