Here's To Life: Shirley Horn With Strings (CD)

Shirley Horn

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Here's To Life
  2. MEDLEY: Come A Little Closer/Wild Is The Wind
  3. How Am I To Know?
  4. Time For Love, A
  5. Where Do You Start?
  6. You're Nearer
  7. Return To Paradise
  8. Isn't It A Pity?
  9. Quietly There
  10. If You Love Me
  11. Summer (Estate)
  12. Wild Is The Wind


Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 12
Artist Shirley Horn Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer PLG511879.2