Heroes & Friends (CD)

Randy Travis

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Heroes And Friends
  2. Do I Ever Cross Your Mind
  3. Birth Of The Blues
  4. All Night Long
  5. The Human Race
  6. Shopping For Dresses
  7. Waiting On The Light To Change
  8. A Few Ole Country Boys
  9. Walk Our Own Road
  10. We´re Strangers Again
  11. Smokin´ The Hive
  12. Come See About Me
  13. Happy Trails
  14. Heroes And Friends [Reprise]



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Randy Travis
Label Rhino Leverandør Import
Bestillingsnummer RHFL26310.2