Hide Behind The Sun (CD)

Roky Erickson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Lonesome Death Of Hattie Carroll, The
  2. When My Ship Comes In
  3. Colors
  4. I´ll Sing For You
  5. Lay Down Your Weary Tune
  6. Chimes of Freedom, The
  7. Baby Let Me Follow You Down
  8. Catch The Wind
  9. Honey Give Me 1 More Chance
  10. Hide Behind The Sun
  11. I´m Gonna Free Her
  12. Bermuda
  13. Right Track Now, The
  14. Splash 1
  15. Will The Circle Be Unbroken


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 15
Artist Roky Erickson Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer AIM1401.2