High Lonesome & Blues (CD)

Del McCoury

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Road Of Love
  2. Lonesome Wind
  3. I Feel The Blues Moving In
  4. You'll Find Her Name Written There
  5. High On A Mountain
  6. I'll Pretend It's Raining
  7. Don't Our Love Look Natural
  8. Cheek To Cheek With The Blues
  9. Old Memories Mean Nothing To Me
  10. If You Got The Money Honey
  11. Queen Anne's Lace
  12. If You Need A Fool
  13. Bluest Man In Town
  14. Cold Hard Facts
  15. Blackjack County Chains
  16. Don't Stop The Music


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Del McCoury
Label Rounder Leverandør Import
Bestillingsnummer ROUP611613.2