High On A Mountain (CD)

High On A Mountain (CD)

Del McCoury

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. High On A Mountain
  2. Don't You Call My Name
  3. When I Stop Dreaming
  4. Big Rock In The Road
  5. Now She's Gone
  6. Rambler's Blues
  7. I'm Lonely Tonight
  8. In My Mind To Ramble
  9. Please Come Back Little Darling
  10. Take Me In Chains
  11. How Could I Explain
  12. Big Ball In Boston
  13. Highway Of Sorrow
  14. Fear Not


Utgitt 1972 Format CD
Sjanger Country Antall spor 14
Artist Del McCoury Label Rounder
Leverandør Import Bestillingsnummer ROUP610019.2