High On Jackson Hill (CD)

Immaculate Machine

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Don´t Build The Bridge
  2. Thank Me Later
  3. You Destroyer
  4. Sound The Alarms
  5. He´s A Biter
  6. I Know It´s Not As Easy
  7. Primary Colours
  8. Neighbours Don´t Mind
  9. And It Was
  10. You Got Us Into This Mess
  11. Only Love You For Your Car
  12. Blurry Days


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Immaculate Machine
Label Mint Records Leverandør Import
Bestillingsnummer MINT129.2