Higher (CD)

Michael Bublé

219,00 21900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Den multi-Grammy vinnende superstjernen Michael Bublé slipper HIGHER, hans 11.studioalbum på Warner Records/Reprise Records den 25.mars.

På Bublés første singel, "I'll Never Not Love You", er den prisvinnende superstjernen på toppen av sine kreative og vokalmessige krefter.

Produsert av Greg Wells og Bob Rock sammen med Allen Chang, Jason 'Spicy G' Goldman og Sir Paul McCartney, så er "HIGHER" Bublés første studioalbum på over tre år og følger hans enormt vellykkede utsolgte to år lange "An Evening With Michael Bublé Tour" samt det tiende året av den enorme suksessen til hans ikoniske julealbum "Christmas".

De låtene som stikker seg ut mest på det nye albumet inkluderer en magisk duett med Willie Nelson av hans sang "Crazy," en inderlig versjon av Sir Paul McCartneys låt "My Valentine" (produsert av McCartney selv), Bob Dylan klassikeren "Make You Feel My Love", og tre orginallåter skrevet av Buble selv, som den nye singelen "I Will Never Not Love You". Andre høydepunkter er Bublés vri på Sam Cookes klassikere "Bring It On Home To Me", "You're The First, The Last, My Everything" og den gledelige "A Nightingale Sang in Berkeley Square". Albumet avsluttes med en dramatisk, men fantastisk versjon av "Smile" hvor Bublé har fått med seg et helt gospelkor.

"Denne gangen åpnet jeg meg helt opp for å prøve nye ting. Jeg gravde dypere inn i meg selv og omringet meg med de største låtskriverne på planeten med verdens mest fantastiske fantasi på denne platen", forteller Bublé. "Enten om det var å sitte og skrive med Ryan Tedder og Greg Wells, spille inn tre sanger på en dag med kompisen min Bob Rock sammen med 40 helt utrolige musikerne i studio som ikke hadde spilt musikk på 15 måneder, danse rundt, le og gråte i bare undertøyet i studioet mitt hjemme da en sang hørtes helt riktig ut - hvert eneste øyeblikk føltes magisk. Som om universet konspirerte for å bringe meg til dette øyeblikket i tid 20 år inn i denne fantastiske turen av en karriere jeg har vært på. Jeg har aldri vært mer spent etter å ha fullført et album."

"Michael Bublé er en flott dansepartner. Han gir meg mye cred, men jeg hyller han for å ha åpnet opp for å prøve å jobbe med et nytt team. Han er en fenomenal låtskriver og hitmaskin," kommenterte Greg Wells.

Bob Rock legger til: "Så lenge jeg har jobbet med ham, så var dette det mest fokuserte og inspirerte Michael noen sinne har vært. Han forstod og visste hvilken plate han ønsket å lage. Han hadde en klar visjon. Så snart vi begynte, tok han den helt ut for å få hver sang til å komme dit han hørte den i sitt eget hode."

Michael Bublé begynte å synge i en alder av fire år i familiens hjem i Burnaby, Canada og har ikke stoppet siden. Hans selvtitulerte debutalbum på Reprise Records ble utgitt i 2005. Han har siden fulgt opp med en rekke multi-platinum, nummer 1 album, som "Call Me Irresponsible", "Crazy Love", "To Be Loved" og "Christmas". Hans forrige album "Love" debuterte som nr. 1 på Billboard i USA. Bublé har i løpet av sin ekstraordinære karriere solgt over 75 millioner album. Det ikoniske julealbumet "Christmas", utgitt for over ti år siden, fortsetter å selge og strømmes millioner og milliarder av ganger, og stemmen hans har nærmest blitt synonymt med høytiden. Som en performer har Bublé hatt en helt enorm suksess de siste tiårene som en av de mest spennende turnéartistene globalt, med utsolgte show i over 30 land. Hans siste turné, "An Evening With Michael Bublé" som varte fra 2019 til 2022, ble sett av over en million fans over hele verden. Han elsker ishockey, fantasy fotball, TikTok og synging. Han er den stolte faren til Noah, Eli og Vida. 

Sporliste
 1. I'll Never Not Love You
 2. My Valentine
 3. A Nightingale Sang In Berkley Square
 4. Make You Feel My Love
 5. Baby, I'll Wait
 6. Higher
 7. Crazy
 8. Bring It On Home To Me
 9. Don't Get Around Much Anymore
 10. Mother
 11. Don't Take Your Love From Me
 12. You're My First, My Last, My Everything
 13. Smile
Produktfakta
Utgitt 2022 Format CD
Sjanger Jazz, Pop Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Michael Bublé
Bestillingsnummer 0093624874850

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også