Himalayan (CD)

Band Of Skulls

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Asleep At The Wheel
  2. Himalayan
  3. Hoochie Coochie
  4. Cold Sweat
  5. Nightmares
  6. Brothers And Sisters
  7. I Guess I Know You Fairly Well
  8. You Are All That I Am Not
  9. I Feel Like Ten Men, Nine Dead And One Dying
  10. Toreador
  11. Heaven´s Key
  12. Get Yourself Together


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Band Of Skulls
Label Electric Blues Rec. Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EBRCD010