His Final Releases 1919-1922 (CD)

Bert Williams

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Oh! Lawdy
  2. Bring Back Those Wonderful Days
  3. Everybody Wants A Key To My Cellar
  4. It’s Nobody’s Business But My Own
  5. Elder Eatmore’s Sermon On Generosity
  6. Elder Eatmore’s Sermon On Throwing Stones
  7. I’m Sorry I Ain’t Got It
  8. The Moon Shines On The Moonshine
  9. Checkers
  10. Somebody
  11. Ten Little Bottles
  12. Unlucky Blues
  13. Lonesome Alimony Blues
  14. Get Up
  15. Save A Little Dram For Me
  16. I Want To Know Where Tosti Went
  17. You Can’t Trust Nobody
  18. Eve Cost Adam Just One Bone
  19. You’ll Never Need A Doctor No More
  20. My Last Dollar
  21. I’m Gonna Quit Saturday
  22. Brother Low Down
  23. Unexpectedly
  24. Not Lately


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Bert Williams
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ARPH5002.2