His Name Itself Is Music (CD)

Jad Fair

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. The Best Ever
  2. Paper & Pen
  3. The Lion Roaring
  4. I Hear The Clock Ticking
  5. The Bang Of The Whistle
  6. Sweet Soda Pop
  7. Mixed Up Coffee
  8. For You I Am A Faller
  9. Happiness Explosion
  10. Have A Nice Day
  11. Let´s Get Down To Brass Tacks
  12. Soda Pop
  13. I Think Your Cool
  14. There Are Blue Skies
  15. The Bee Keeper´s Daughter



Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Jad Fair
Label Fire Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer FIRECD139