Historical Anthology of Russian Religious Chant (CD)

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. May My Prayer Rise to You
  2. Peaceful Light
  3. Evangelical Stichera: On the Mountain the Lord Appeared
  4. Song of the Cherubim
  5. Psalm 137 for Two Choirs
  6. Happy Is the Man
  7. Glorious Miracle
  8. Our Father
  9. Thou Who Were Announced in Psalms
  10. Nunc Dimittis
  11. Praise the Name of the Lord
  12. Praise the Lord, Oh My Soul
  13. God, Save Thy People
  14. The Greater Doxology
  15. Excerpt from Saint Matthew
  16. Praise the Name of Lord


Utgitt 1994 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 16
Label Harmonia Mundi Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer LDC288071