Hit Man (CD)

Chip Taylor

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Can Make It With You
  2. I Can´t Let Go
  3. Angel Of The Morning
  4. Wild Thing
  5. Any Way That You Want Me
  6. Try (Just A Little Bit Harder)
  7. Storybook Children
  8. Country Girl/City Man
  9. Welcome Home
  10. Sweet Dream Woman
  11. It´s Such A Lonely Time Of Year
  12. Just A Little Bit Later On Down The Line
  13. Son Of A Rotten Gambler


Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Chip Taylor
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer GAD220.2