Hit The Road Jack (CD)

Big Youth

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Whats Going On?
  2. Hit The Road Jack
  3. Wake Up Everybody
  4. Get Up Stand Up
  5. Jah Man Of Syreen
  6. Ten Against One
  7. Hotter Fire
  8. Way of the Light, The
  9. Dread High Ranking
  10. Dread is Best
  11. Hit The Road Jack (version)
  12. Touch Me in the Morning
  13. Keep Your Dread
  14. I Love the Way You Love
  15. Day I Laid My Eyes On You, The
  16. I Light and I Salvation


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Reggae Antall spor 16
Artist Big Youth Label Trojan
Leverandør Import Bestillingsnummer TRL137CD