Hit To Death In The Future Head (CD)

The Flaming Lips

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Talkin´ Bout The Smiling Deathporn Immortality Blues (Everyone Wants To Live Forever)
  2. Hit Me Like You Did The First Time
  3. Sun, The
  4. Felt Good To Burn
  5. Gingerale Afternoon (The Astrology Of A Saturday)
  6. Halloween On The Barbary Coast
  7. Magician Vs. The Headache, The
  8. You Have To Be Joking (Autopsy Of The Devil´s Brain)
  9. Frogs
  10. Hold Your Head
  11. Untitled


Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Indierock Antall spor 11
Artist The Flaming Lips Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer WB26838.2